LVS technics is uw partner voor Industriële Onderhoud & Installatietechnieken!

Over Ons

OVER LVS TECHNICS - LVS technics is een dynamische KMO dat door de jaren heen een grote ervaring heeft opgebouwd in algemene elektriciteit volgens de voorgeschreven normen en waarden. Het is ons doel om een lange termijn vertrouwensrelatie op te bouwen met onze klant en een betrouwbare partner te zijn voor uw bedrijf op vlak van industrieel onderhoud en installatietechnieken.

Om u een klantgerichte service te kunnen bieden, beschikken we over een gedreven team van gediplomeerde vakmensen die van studie tot uiteindelijke realisatie een klantvriendelijke, kwaliteitsvolle en totale oplossing als doel stellen.

Om een juiste prijs/kwaliteitsverhouding te handhaven, starten we met een goede voorbereiding waarbij we een duidelijke analyse maken van de uit te voeren werken, een voorstel tot uitvoering en een overzicht van alle eventueel benodigde materialen zodat u een correct beeld krijgt van de kostprijs en tijdsschema. Samen met u werken we het volledig concept uit naar uw wensen en brengen verbeteringen aan waar nodig, zo bent u zeker dat er een kwalitatieve en up-to-date installatie wordt afgeleverd op een zo efficiënt mogelijke manier.

Opdat we het belangrijk vinden dat er kwaliteitsbewust, servicegericht en veilig gewerkt wordt beschikken we over het VCA*-veiligheidscertificaat. De prioriteit hierbij is het voorkomen van problemen op het vlak van arbeidsveiligheid (persoonlijke en materiële schade), gezondheid (zowel psychische als fysische kwalen) en milieu. Verder streven wij naar continue verbetering van de arbeidsomstandigheden en het welzijn van ons personeel en de derden die bij onze bedrijfsactiviteiten betrokken zijn. Op die manier trachten we de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van alle betrokkenen te vrijwaren. Jaarlijks krijgen we een audit van ons veiligheidsbeheersysteem. Ons certificaatnummer is 16 SMS 2396 en de geldigheid kan steeds geconsulteerd worden op de website van BeSaCC-VCA (https://besacc-vca.be/nl/certificatenlijst). 

 


ONS TEAM

Ons team bestaat uit gediplomeerde vakmensen waarbij klantenservice en kwaliteit hoog in het vaandel gedragen wordt. Onze medewerkers zijn BA5-geschoold en VCA-gecertifieerd. We hechten veel belang aan opleiding zodat we up-to-date blijven met de nieuwste ontwikkelingen op gebied van elektriciteit.

ONZE MISSIE

Onze missie is om uw lange termijn partner te worden op vlak van industrieel onderhoud en installatietechnieken. Opdat alles zo snel evolueert trachten we u in een kort tijdsbestek bij te staan met betrouwbaar advies, nauwgezette opvolging en verwezenlijking van uw elektrische projecten.

VEILIGHEID & KWALITEIT

We vinden het van groot belang dat er kwaliteitsbewust, service-gericht en veilig gewerkt wordt opdat ongevallen, schade of ontevreden klanten tot een absoluut minimum worden herleid. Alle werken worden uitgevoerd volgens AREI-wetgeving/voorschriften en gebeurd met CE gekeurd materiaal.

REGISTRATIE & ERKENNING

We beschikken over een VCA*-certificaat. Jaarlijks krijgen we een audit van ons veiligheidsbeheer-systeem of deze conform de VCA*-versie 2008/5.1 vereisten voldoet.

WAAROM KIEZEN VOOR LVS TECHNICS ?

Persoonlijk Contact
PERSOONLIJK
CONTACT
Voorbereiding en Perfectie
VOORBEREIDING
EN EFFICIËNTIE
24/7 Service
24/7
SERVICE