Mechanica

Mechanica
Aangezien we u een 24/7 service kunnen bieden op zowel elektrisch als mechanisch vlak, zijn we een betrouwbare partner voor uw gehele industriële onderhoud & installatiewerken. 

Eén van de algemene regels in de industrie is beter voorkomen dan genezen, want door kleine defecten of slijtage kan een productieproces grote vertraging oplopen. Om zo kosten uit te sparen is preventief onderhoud heel belangrijk, uiteraard zijn effectieve onderhoudswerken niet uit te sluiten en daarom bieden wij voor beide onze diensten aan: 

  • preventief onderhoud en controles
  • effectieve onderhoudswerken (correctief) 
  • revisiewerken of geplande stilstanden
  • storingen, interventies of ongeplande stilstanden

Alsook beschikken we over een uitgeruste werkplaats, wat het mogelijk maakt om onderdelen op een snelle en correcte manier te reviseren of te herstellen.

Naast onze onderhoudsdiensten voeren we ook hijswerken van machines en elektrische componenten uit door middel van een compactkraan ook wel spinkraan genoemd. Een compactkraan kan heel flexibel ingezet worden waardoor bijna ieder hijswerk in kleine of moeilijk bereikbare ruimtes mogelijk is. Opdat wij zowel het mechanische, elektrische als de hijswerken kunnen uitvoeren kunnen wij u een totaalpakket aanbieden waardoor u veel tijd én budget bespaart. 

 

 

 

 

ONZE KLANTEN